De omgeving van het huis

Dankzij de uitzonderlijke ligging is er voor elk wat wils!

Op minder dan 1 kilometer

Op wandelafstand (300m) ligt het historische centrum van Spa met zijn vele restaurants, terrassen, evenementen, bezienswaardigheden, musea, winkels en, uiteraard, de thermen! Elke zondagochtend is er een vlooienmarkt in het Parc de Sept Heures vlakbij. Meteen achter het huis strekt zich het Bois de Staneux uit, 621ha prachtig loofbos met talrijke wandel- en fietswegen. Op 200m van het huis ligt het Parcours de Santé, een fit-o-meter met meer dan 20 oefeningen langs een parcours van zo’n 3 km lang.

Enkele van onze aanraders:

Bar Boteye
Gourmandise et Vous
La Brasserie des Bobelines

Tussen de 1 en 10 kilometer

In en rond Spa liggen talrijke en afwisselende wandelwegen en impressionante mountainbike parcours. De welbekende bronnen liggen her en der verspreid en zijn zeker een bezoek waard. Aan de andere kant van Spa vind je een prachtig natuurgebied in de Venen. In de winter zijn de langlauf- en skipistes hier een absolute trekpleister en doorheen de zomer kan je vliegcursussen volgen en parachutesprongen ondernemen in de lokale vliegclub. Voor golfliefhebbers is de Royal Golfclub des Fagnes zeker een aanrader.

Bois de Staneux
Lac de Warfaaz
Bois de Staneux

Tussen de 10 en 20 kilometer

In de ruimere omgeving van Spa bevinden zich het racecircuit van Francorchamps, de watervallen van Coo, het stuwdam van Gileppe en de Hoge Venen.

Hoge Venen
Fagnes de Malchamps
Les Biolles in sneeuw