Bereikbaarheid

Met het openbaar vervoer:

Spa heeft een regelmatige verbinding met Verviers dat op de lijn Oostende - Brussel - Luik - Keulen ligt. Het station van Spa ligt op 650m van het huis.

Met de wagen:

Vanuit Vlaanderen komt u sowieso via Luik waar u richting Verviers kiest. Zo komt u op de E42 die u verlaat via afrit 8 – Spa.

U vermijdt het centrum van Spa door aan de tweede rotonde de eerste afslag te nemen, langsheen het hotel Radisson Balmoral. Vervolgens neemt u aan de volgende rotonde rechts (recht voor u ziet u de Thermen) en aan de volgende rotonde links. Op het einde van de afdaling slaat u rechts de Promenade des Français in, waar u na ca. 100m het huis op uw rechterzijde vindt.

Gelieve er bij het parkeren rekening mee te houden dat de bosweg toegankelijk moet blijven voor de hulpdiensten. Als u zich laat leiden door uw GPS is het mogelijk dat deze u via de andere kant van de Promenade des Français stuurt. Vervelend, want de Promenade des Français is aan beide zijden afgesloten door een slagboom. U maakt rechtsomkeer en volgt de Avenue Reine Astrid richting centrum om vervolgensna het rondpunt de eerste straat linksaf te slaan. Na ca. 100m hebt u het juiste eind van de Promenade des Français voor u.

Contacteer ons!